Om os

Holdet bag MyEpi?

Holdet bag MyEpi består blot af 2 personer!

Jakob Junker Jeppesen blev diagnosticeret med epilepsi i 2017. Det var en svær nyhed, men i stedet valgte han at bruge epilepsien til noget positivt. Han ville hjælpe andre personer med epilepsi og deres pårørende til en mere sikker og tryg hverdag. Dette var starten til MyEpi.

Claes Jakobsen er det nyeste medlem af MyEpi. Han har stor erfaring med udvikling af software og apps netop inden for sundhedsteknologi. Et “match made in heaven”!

MyEpi

Holdet bag MyEpi

Jakob

CEO
Jakob, 20 år, er CEO og founder af MyEpi. Jakob blev diagnosticeret med epilepsi i 2017 og har derfor en helt speciel tilknytning til målgruppen. Yderligere har Jakob en kommerciel uddannelse, der gør ham egnet til at varetage den forretningsmæssige del af MyEpi hvad angår strategi, markedsføring m.v.

Claes

CTO
Claes, 32 år, er CTO af MyEpi. Claes er uddannet civilingeniør med en kandidat i velfærdsteknologi og har tidligere arbejdet på forskningsniveau på SDU inden for robotteknologi. De seneste mange år har Claes beskæftiget sig med softwareudvikling og programmering netop inden for den teknologi, som MyEpi bruger og har derfor de helt rette kompetencer til at have ansvaret for produktudviklingen af MyEpi.