Om MyEpi

Vi hjælper epilepsiramte familier!

Vores mission er at tilbyde en mere tryg og overskuelig hverdag til dem, der oplever epilepsi anfald, og skabe tryghed i hverdagen hos de pårørende. Vi ønsker at tilbyde personer, der lever med epilepsi, en mere selvstændig hverdag og frihed fra de begrænsninger, der normalt er forbundet med deres tilstand og minimere påvirkningen på deres dagligdag. Vores vision er ganske enkelt at afstigmatisere epilepsi.

For at se appen's funktioner, kan du hoppe ud på forsiden.

Tryghed

Hos MyEpi er tryghed vores top-prioritet. Vi stræber efter at skabe et trygt miljø for alle, der bruger vores løsning, og vi er dedikerede til at hjælpe dem, der til dagligt har epilepsi tæt på livet.

Fællesskab

Vi tror på styrken i fællesskab. MyEpi er mere end blot en app, det er et samfund af mennesker, der forstår udfordringerne ved epilepsi og er her for at støtte hinanden.

Innovation

Vi stræber efter konstant at forbedre vores løsning og gøre brug af de nyeste teknologier med målet om, at MyEpi gør livet mere overskueligt og trygt for dem, der lever med epilepsi.

Vil du kontakte os?

Skriv til os eller giv os et kald på +45 42 79 77 05. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller starte en dialog om et potentielt samarbejde.

Tak for din besked, vi vender tilbage så hurtigt som muligt
Ups et eller andet gik galt!

Per Olesen

Direktør v. Epilepsiforeningen

"Hver tredje af de danskere, der lider af epilepsi, kan ikke gøres anfaldsfri. En af de ting, der fylder i hverdagen for både patienter og pårørende er frygten for anfald. Der kan teknologi som eksempelvis det MyEpi er ved at udvikle komme til at gøre en positiv forskel. Epilepsiforeningen ser frem til at følge den videre udvikling af MyEpi."

Nanette Mol Debes

Overlæge i neuropædiatri v. Herlev Hospital

"At have epilepsi har en stor indvirkning på børnenes liv, da de kan være bange for at få anfald og skal huske at tage deres medicin. Det påvirker også forældrenes liv, da de kan frygte, hvad der kan ske med deres barn under et anfald. MyEpi vil skabe en tryggere hverdag for både barnet og forældrene ved at opdage anfald, og kontakte de pårørende med GPS-placering, sende medicin påmindelser og holde overblik over anfaldsaktivitet via anfaldskalender."

Casper René Gøtzsche

Ph.d. i Health & Medical Sciences & Global Medical Director v. Bayer A/S

"Efter min opfattelse har MyEpi allerede vist, at de kan leve op til løfter med udviklingen og lanceringen af en app med manuel og automatisk registrering af epileptiske anfald, medicinhåndtering og anfaldsføring. Dette er nødvendigt i en sygdom, hvor patienter ønsker at forstå deres sygdom og for bedre konsultation med deres neurolog."

Melih Kandemir

Ph.d. i Computer Science & Associate Professor v. Syddansk Universitet

"Jeg karakteriserer MyEpi som en meget lovende startup-virksomhed med et markedsvalideret produkt og kompetent team, der er i stand til at udvikle en brugbar patient-app til personer diagnosticeret med epilepsi og deres pårørende. Jeg ser frem til at fortsætte med at være en del af MyEpi-teamet og deres rejse som en del af deres Advisory board".

Ninna

MyEpi-bruger

"Jeg har lige opdaget MyEpi og jeg er mildest talt dybt benovet! Du, Jakob, kommer til at gå viralt med det produkt - og så en Frederikshavner 😉💪🏻"Ruth

MyEpi-bruger

"... Så kom vi til at tænke på dit projekt, og fandt den app, du har udviklet. Og så nu føler hun sig tryg igen om natten. Det er så dejligt."Martin

MyEpi-bruger

"MyEpi har gjort at jeg har turde folde mig mere ud og selve angsten for at et anfald skulle indtræffe sig har ikke været der. Jeg har nemlig døjet meget med angst. Og det er forfærdeligt når jeg står alene med et anfald. Frygten er det første der sker når jeg får et tilfælde. At få elimineret det er som at bryde ud af en ond cirkel. Så at vide at man kan bevæge sig frit rundt med dette værktøj - gør en verden til forskel".

Arrow
Arrow

Vær blandt de første til
at modtage nyheder

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigationen, analysere webstedsbrugen og hjælpe med vores markedsføringsindsatser. Se vores privatlivspolitik for mere information.